Maaltijd Box

Met de maaltijd box start Stichting Rijkt een nieuw initiatief. Middels deze activiteit bieden wij een ondersteuning voor behoeftigen in onze gemeenschap die om uiteenlopende redenen niet in staat zijn om een gezonde en voedzame maaltijd te bereiden voor zichzelf en het gezin.

De maaltijden worden met grote zorg en oog voor hygiëne in een aparte ruimte bereid en ingepakt. Vervolgens zullen deze geïsoleerd vervoerd en bezorgd worden bij het gezin thuis.

De pakketten worden uitgedeeld aan behoeftige gezinnen die voldoen aan de bijstandsnorm en/of omstandigheden waardoor ze ondersteuning nodig hebben. Ook kijken we naar gezinnen waar er niet voldoende zelfredzaamheid is om zelf te kunnen voorzien in een gezonde maaltijd.

In de doelgroepen van Stichting Rijkt hebben bepaalde groepen vanwege religieuze overtuiging of voedselintoleranties veelal een strikt dieet. Door deze beperkingen kunnen deze mensen helaas niet altijd terecht bij de reguliere aanbieders van maaltijden.

Wij zijn bekend met deze restricties, en houden hier rekening mee in elke stap van het proces, of het nou de inkoop, het vervoer of bereiding van de maaltijden is.

Wilt u doneren dan kan dat door het gebruikmaken van de onderstaande betaalverzoeken te gebruiken.

Donatie

Door middel van betaalverzoek link.

€ 100

€ 50

€ 25

€ 10

€ 5

Kies

Onze Projecten