Laptop Voor Een Kind

Help een kind leren, door uw oude computer te doneren!

Nederland, een land waar iedereen een gelijke kans verdient. Helaas blijken veel kinderen, ook in Zoetermeer, tegen een leerachterstand aan te lopen omdat zij geen toegang hebben tot een gedegen computer.

In een tijd van digitale lessen, gesloten (stads)kantoren en een gemis in sociaal contact, worden kwetsbare gezinnen hard geraakt. Beeld u maar eens in hoe uw dag zou verlopen als u geen toegang had tot een computer.

Leen een kind een computer en hij leert voor 1 dag

Geef hem een computer en hij leert een leven lang.

Niet alleen helpt u kinderen om actief mee te doen op school, ook de ouders profiteren mee van uw goede daad, waardoor zij actief en enthousiast kunnen deelnemen aan de Nederlandse samenleving.

Veilig

Uw gedoneerde computer wordt volledig schoongemaakt en klaar gestoomd voor een intensief, educatief en positief gebruik. Door de computers volledig opnieuw op te bouwen is deze gebruiksklaar afgestemd op de behoeften en van de kinderen en kunt u gerust zijn in het feit dat er geen gevoelige informatie achterblijft.

Voor wie

De laptops worden in bruikleen gegeven aan  kinderen die ze het aller hardst nodig hebben en zijn zeer zeker geen aanvullende luxe.
Zodoende komen alleen mensen in aanmerking die aantoonbaar onder het bestaansminimum leven en geen toegang hebben tot een computer.

Leuk

Bij iedere donatie hopen wij u een mooie foto te kunnen sturen van de blijdschap die u schenkt door uw computer een tweede leven te gunnen. Er is toch niets mooiers dan te weten dat u heeft bijgedragen aan een mooiere toekomst voor de kinderen die het Zoetermeer van morgen maken.

Hoe?

Aangezien wij een liefdadige instelling zonder inkomsten zijn vragen wij u op dit moment om de computer af te leveren op het volgende adres:

Aangezien wij een liefdadige instelling zonder inkomsten zijn vragen wij u op dit moment om de computer af te leveren op het volgende adres:

Carry van Bruggenhove 27

2717XT Zoetermeer

Kunt u echt niet langskomen en wilt u toch bijdragen? Laat het ons weten: 0640801457

Doen!

Is er ooit een slecht moment om bij te dragen aan de toekomst van een kind?

Dus duik in de magazijn, kast, kelder of zolder en doneer!

Want alleen samen zorgen we ervoor dat niemand achterblijft!

Onze Projecten